To our colleagues, customers and partners: The safety and well-being of our customers and team members is our top priority while we cope with the COVID 19 virus. APOC Aviation is continuously adapting to overcome this evolving situation and we fully support everyone who is working together to meet this unprecedented challenge to our industry.

All our team members are ready to assist and support the aviation community around the globe. Let us know how we can help you.

Max Lutje Wooldrik (CEO) and the entire team at APOC Aviation.

Derde crowdfunding record APOC Aviation

 

Voor de derde keer op een rij heeft APOC Aviation een crowdfundingrecord binnengesleept. De campagnes, die binnen een tijdsbestek van een jaar plaatsvonden, overtroffen alle verwachtingen, ook die van APOC zelf.

In november 2016 haalde het Delftse bedrijf binnen 11 dagen een bedrag van € 900.000 op, een half jaar later volgde de tweede campagne waarbij binnen nog geen 4,5 uur een bedrag van € 1,3 miljoen werd gefund. Bij de laatste actie, eind oktober, werden echt alle records verbroken: € 1,1 miljoen in 66 minuten. APOC Aviation is het eerste bedrijf in Nederland die in zo’n korte tijd zo’n hoog bedrijf heeft opgehaald.

“Met deze financieringsconstructie kunnen wij herhaaldelijk projecten financieren en verder bouwen aan onze groei. Wij zijn enorm trots op de informal investors en honderden crowdfunding investeerders, en vinden het geweldig dat we voor de derde keer zo’n mooi record hebben neergezet”, aldus Max Lutje Wooldrik, directeur van APOC Aviation.

De opbrengst van de crowdfundcampagnes ondersteunt APOC bij het aankopen en demonteren van vliegtuigen. De vliegtuigonderdelen worden vervolgens, na zorgvuldige reiniging en certificering, wereldwijd verkocht. Hergebruik komt in de luchtvaartindustrie steeds vaker voor en levert daarmee een bijdrage aan verduurzaming van de branche.

APOC Aviation is een innovatief aircraft part-outbedrijf, opgericht in 2014 en gevestigd te Delft. Door een reeks succesvolle aankopen en de recordbrekende crowdfundingsacties is het jonge bedrijf inmiddels de op één na grootste speler op de Nederlandse markt.

© 2020 Aircraft Part-Out Company Europe B.V.